JÄSENHAKEMUS

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, jolla on edellytykset toimia yhdistyksen tarkoitusperien hyväksi.

Opiskelijajäseneksi voidaan hyväksyä päätoiminen talotekniikka-alan opiskelija, jonka opiskelu kestää vähintään kaksi vuotta.

Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö. Kannatusjäsenillä on yhdistyksen kokouksissa puheoikeus, mutta ei äänioikeutta.

Vuotuisen jäsenmaksun vahvistaa yhdistyksen syyskokous kalenterivuodeksi kerrallaan. Vuoden 2019 jäsenmaksut ovat:

• Varsinainen jäsen 58 €

Puhelin (koti):
Puhelin (gsm):
* Sähköposti:
Hyväksyn tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen.

Jäsenhakemuksemme väärinkäytön ehkäisemiseksi joudumme kysymään sinulta vielä varmistuskysymyksen. Ole hyvä ja kirjoita viereisessä kuvassa näkyvä teksti sen alla olevaan tekstikenttään.

Mikä viikonpäivä tänään on?

Suomen Kylmäyhdistys ry.
Hiihtomäentie 39 A 1, 00800 Helsinki